Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Kultursjef John Kristian Øvrebø ber åsabuen komme seg ut og ta del i ett eller flere av de 60 arrangementeten som finner sted de neste ti dagene.

– Ta med en venn eller slektning og besøk et arrangement i nærmiljøet

60 arrangement, ti dager. Kulturfest Åsane er endelig i gang. – Vi trenger dette nå. Vi trenger å feire litt, sier kultursjef John Kristian Øvrebø. Hør hele intervjuet i vår podcast.

Hør intervjuet fra 13.20 ut i podcasten!

Konserter, teater, utstillinger og en hel haug med andre arrangement for mennesker i alle aldre skal fylle både hovedarenaen Åsane kulturhus, men også de små kulturarenaene rundt om i bydelen denne helgen og hele neste uke. Det blir kultur i hvert hjørne av bydelen.

Fjorårets festival ble spesiell. I år er de fleste vaksinet, og det er ingen begrensninger ved arrangementene..

– Vi har noe for alle. De blir kulturlunsj, Åsanekveld, utdeling av priser, innvielse av flygelet i Åsane kulturhus, barnehagekonsert, og utrolig mye annet, sier Øvrebø.

Hele programmet finner du på Bergen kommune sine hjemmesider.

I Åsanepodden kan du høre hele intervjuet med kultursjef John Kristian Øvrebø helt gratis.I samme podcast får du også treffe Mette Hammersland og Maria Brochman, som snakker om hvorfor laget bytter navn til Brann og hvordan det er å spille cupfinale og seriefinale på en uke. I tillegg snakker vi med supergitaristen Thomas Valeur som fikk en bråstopp på karrieren, men som har kjempet seg tilbake og nå er klar med nye show.

 

 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker