Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FULL GARASJE: Garasjen i Ytre-Arna er full av biler. – Akkurat hvorfor jeg har denne interessen, er vanskelig å forklare. Det er morsomme biler å kjøre. Det er noe helt eget med en Mini. Bilens design har også betydning, sier Tor Gunnar Vågen. Han har eid over 200 Mini-modeller i årenes løp. 

Han kjøpte sin første Mini som 17-åring. Siden ble det over tohundre.

Ringo Starr, Peter Sellers, Steve McQueen og Dronning Elizabeth suste alle rundt i en Mini. Tor Gunnar Vågen (50) kjøpte sin aller første i 1989, bare 17 år gammel. I årenes løp har 50-åringen hatt over 200 Mini-modeller.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Andre saker