Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SLUTT?: Eirik Fjeldstad kan ha ledet sin siste kamp for Åsane fotball damer. Suksesstreneren har lyst å fortsette, men vurderer nå å gi seg. Fjeldstad jobber 100 prosent ved siden av trenerengasjementet for Norges 12. beste kvinnelag. Spørsmålet er om klubben har råd til en heltidsansatt trener.

Var dette suksesstrenerens siste kamp?

Eirik Fjelstad har ikke bestemte seg for om han fortsetter som trener for Åsanes A-lag, men at klubben vil ha ham, er det ingen tvil om. – Ja, vi ønsker å ha ham med oss videre, sier klubbleder, Jostein Nesse.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker