Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Papegøyen, som besøkte Åsane Tidende sin redaksjon er en skikkelig morgenfugl. Trolig er det den samme papegøyen som har vært på rømmen i bydelen siden juni.

Papegøye besøkte Åsane Tidende

En skikkelig morgenfugl har vært på besøk i Åsane Tidendes redaksjon i gamle Arken-bygget på Åsane storsenter.

I flere minutter tidlig i går morges hørte vi den særegne fuglekvitringen, som ikke liknet på noe annet vi hadde hørt før. Vi gikk bort til vinduet av stor nysgjerrighet, og plutselig kom det en grønn liten papegøye flyvende, og landet på andre siden av vinduet. Der stod den i 20 sekunder før den stakk da mobilkamera ble rettet mot dem. Fuglen fløy videre til noen tretropper like ved motorveien.

Den virket i god form, fløy raskt og målrettet.

Trolig er den den samme papegøyen som har vært på rømmen i bydelen siden juni. Den er sett flere steder på Åsane storsenter, Rolland, Nyborg og flere andre steder. Fuglen har så langt ikke latt seg fange eller lokke inn, men virker å trives der den flyr rundt fra tre til tre og bygning til bygning.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker