Lokalavis for Åsane og omegn!
  • YNGST: Aleksander Lie Alvær fra Åsane blir en av Norges yngste butikksjefer når Extra i Eidsvåg åpner. – Jeg er veldig stolt over å få tilliten, sier 23-åringen, som allerede har tilegnet seg bred ledererfaring i Coop-systemet.

Aleksander (23) åpner ny matbutikk i Eidsvåg

Han skulle egentlig satse på basketball, men en skade sendte han bort fra parketten og inn i dagligvarebransjen. Nå blir 23 år gamle Aleksander Lie Alvær butikksjef for en helt ny dagligvarebutikk i Eidsvåg, nemlig Extra som åpner i dag.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker