Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KRITISK: – Det handler om utvikling av en hel bydel med 42 000 mennesker, arbeidsplasser, boligutbygging og potensielle tapte menneskeliv ved fortsatt mangel på Nyborgtunnel, i det evige Ingenmannsland, sier Kjetil Jordal. (Foto: Erik Madsen)

Mannen bak «Ingenmannsland»: – Dette vil påvirke så mye mer enn kun bybane-valget

Mener det hele ligner et dominospill: - Ved valg av tunnelløsningen, vil det antagelig bli så kostbart og ta så lang tid å utrede, at forutsetningene for en oppstart av ringvei øst vil bli utsatt i uendelige tider.  

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker