Lokalavis for Åsane og omegn!
  • DRØMMER: TIF Viking slo Førde borte i kvartfinalen. Nå venter sterke Tromsø i cupens semifinale. – Vi drømmer om finale, sier trener Martin Bjelland.

Vil lage fest i Åsane

TIF Viking damer tok en sterk borteseier mot Førde i cupens kvartfinale. Nå møter de Tromsø i semifinalen. – Vi er i form og skal lage fest på hjemmebane, sier trener Martin Bjelland.

Også i fjor møtte Viking Tromsø i cupen, og rystet det som kanskje er Norges beste volleyballag. Men det holdt ikke til avansement. Nå vil de ta revansj hjemme i Åsane Arena fpå søndag

Fire strake seire

– Vi er langt mer stabil enn på lenge, har fire seire på rappen og tror vi kan gi Tromsø match. Det er i hvert fall planen. Tromsø er ikke dårligere enn de var i fjor, men det er heller ikke vi. Viking har tatt steg, mener treneren.

Betyr det at dere har ambisjoner om å nå cupfinalen?

– Målet vårt om semifinale er nådd og alt annet er bonus, men vi har et håp om å slå Tromsø over to kamper. Det kan skje. Vi skal gi dem kamp, lover Bjelland til Åsane Tidende.

Møter NTNUI

Herrelaget til Viking møter NTNUI borte i semifinalen. Viking tapte mot nettpå NTNUI i serien, og har nok klare planer om revansj på bortebane på søndag. Viking har klare ambisjoner om en cupfinale. Alt annet vil være en skuffelse for landets mestvinnende lag.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker