Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LANGT FRA HVERANDRE: – Vi kan ikke utelukke at dette blir langvarig, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 om konflikten med Telenor. (Foto: Daniel Sannum Lauten, TV 2)

TV 2s Sarah Willand: – Vi kan ikke utelukke at dette blir langvarig

TV 2 ruster seg til lange forhandlinger med Telenor, etter at forhandlingene brøt sammen fredag.

Fredag mistet tusenvis av åsabuere med TV-avtale hos Telenor tilgangen til TV 2s kanaler, som følge brudd i forhandlingene om en ny distributøravtale. Partene hadde forhandlet på overtid i over tre døgn da det ble brudd. Dette skjedde bare to dager før årets «Farmen»-vinner skal kåres. Nå tar TV 2 grep for å sikre seg at flere skal få med seg kveldes finale og resten av innholdet deres før jul.

I går kunne Åsane Tidende fortelle om ekteparet Haldis (67) og Trygve (81) Halland fra Flaktveit som blir berørt av den pågående konflikten. – Vi er svært skuffet over at Telenor ikke har kommet til enighet med TV2. Nå får vi ikke sett favorittprogrammene våre. Vi som kunde bør kunne forvente at så store, nasjonale aktører klarer å komme til enighet, uten at det skal gå utover oss som kunder.

TV 2 spår langvarig konflikt med Telenor

– Det er ingen utvikling siden Telenor-kundene mistet tilgangen til TV 2-kanalene fredag. Om og når vi blir enige vet vi ikke, men vi kan ikke utelukke at dette blir langvarig. Derfor har vi startet en kampanje som gjør at alle som ikke har tilgang til TV 2 sitt innhold nå har mulighet til dette, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i TV 2 i en pressemelding

Med andre ord kan Telenor-kundene få heie frem sin «Farmen»-favoritt til topps i kveldes finale som starter klokken 20.00.

Beklagelig at uskyldig tredjepart blir rammet

– Det er beklagelig at seerne nå blir rammet som uskyldig tredjepart og derfor ønsker vi å gi de som ønsker det gratis tilgang til vårt innhold den kommende måneden, forklarer Willand og fortsetter:

– Vi vet at seerne verdsetter vårt innhold, og særlig det norske innholdet. Vi går også en jul i møte med den nye juleserien “Julestjerna» og tradisjonsrike programmer som «Truls à la Hellstrøm: Julespesial», “Flåklypa grand prix” og ikke minst “God jul Norge”.

Gratis-kampanjen som varer til 10. januar inkluderer blant annet filmer, sport, direktekanalene og det meste av TV 2 sitt innhold.

Telenor på sin side tilbyr kundene sine 60 ekstrapoeng de kan bruke på andre TV-kanaler eller strømmetjenester som et plaster på såret. Individuelle kunder som ikke er en del av en borettslagavtale, kan alternativt velge en prisreduksjon på 100 kroner.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker