Lokalavis for Åsane og omegn!
  • GULL: Katja B. Ellingsen (15) var useedet i den internasjonale turneringen Medvode Yonex Cup, men sjokkerte motstanderne og gikk helt til topps. Seieren var så overraskende at badmintonforbundet måtte booke om flybillettene hennes for at hun skulle få spille finalen. (Foto: Ove Landro)

– Oppsiktsvekkende, mener landslagssjefen

Badmintonforbundet var så sikker på at de norske utøverne skulle ryke ut før semifinalen, at de bestilte flybilletter dagen før turneringen var ferdig. Men så dukket det blant annet opp en 15-åring fra Åsane, som slettes ikke ville hjem.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker