Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Mellom 16.40 og 20.50 begynte det å brenne fire steder i Åsane. Flere steder er mindrårige sett løpende fra stedet. Her på Tertnes påtraff politiet flere ungdommer under 15 år, som er mistenkt for å stå bak minst en av brannene.

Fire branner påsatt på fire timer

Tertnes, Storåsen, Litlåsveien, Åsamyrane. Mellom 16.40 og 20.50 på lørdag sørget ungdom ned i 14-års alderen for fire branner i bydelen – Vi ser veldig alvorlig på dette, sier politioverbetjent Merethe Toppe ved Bergen nord politistasjon.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker