Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Noen vil huske dette året som julen da de ikke fikk være sammen med familien. Selv om man tok alle forholdsregler. For smitten smyger seg inn. Også hos dem som har tatt stikket, en, to og tre ganger. (Arkivfoto: Åsane Tidende)

Hvis ingen går i fella, og vokter seg for klem, skal alle snart få feire jul igjen

Så dette var julen. Og hva har du gjort? spør John Lennon. Jo, John, vi har gjort det samme i snart to år. Vi har stengt ned og åpnet opp igjen, og denne høsten var det mange som håpet at vi åpnet for godt. Så naive var vi. Husker du?

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker