Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ANDREPLASS: – For hele bilbransjen er det det beste året noensinne når det gjelder antall leverte biler, sier salgsdirektør ved Jæger Automobil i Myrdalsveien, Tom Bondehagen, som kan juble over at Toyota RAV4 Plug-In Hybrid kapret andreplassen på listen over de mest solgte bilene i Norge i 2021.  (Foto: Erik Madsen)

– Det beste året noensinne

Det er ingen overraskelse at Tesla og Model 3 ble den mest solgte bilen i Norge i 2021. Da var det større spenning knyttet til de øvrige pallplasseringene. Hos Jæger Automobil i Myrdalsveien er man naturligvis godt fornøyd med at RAV4 kapret andreplassen foran Volkswagen ID.4.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker