Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FLOM?: – Det ventes store mengder nedbør onsdag og torsdag, og det er sendt ut farevarsel  for både regn, flom og skred på Vestlandet, skriver brannvesenet. 

Ventes store mengder nedbør: Har sendt ut farevarsel for flom

Og brannvesenet kommer med advarsel til huseiere.

De neste dagene ventes det ekstremvær som har fått navnet «Gyda». Foreløpig forventes det ikke at dette vil treffe Vestlandet like kraftig som Trøndelag og Møre og Romsdal, men store nedbørsmengder vil likevel skylle innover oss.

Det er sendt ut farevarsel, og brannvesenet oppforder alle til å ta forhåndsregler og følge med: 

– Det ventes store mengder nedbør onsdag og torsdag, og det er sendt ut farevarsel  for både regn, flom og skred på Vestlandet. Vi håper alle huseiere  rydder løv og lignende fra sluk og rister, så vannet ikke flommer over, skriver de på Twitter. 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker