Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Åsane Tidende vil at du skal få med deg det som skjer i Åsane, og fjerner betalingsmur for alle nye artikler ut januar. 

Alle nye saker åpne ut januar

Åsane Tidende ønsker å nå enda flere lesere og vil gjerne at du skal teste lokalavisen. Derfor holder vi alle nye saker på nettsiden åpne ut januar.

På Åsane Tidende vil du kunne lese om alt som skjer i bydelen, enten det er trafikkulykker, krimsaker, idrett, åpning av nye butikker eller når det tas viktige politiske avgjørelser. Hver uke vil du også kunne høre Åsanepodden – Åsane Tidendes egen podkast. Her har vi debatter, intervjuer med kjente åsabuer - eller vi tar for oss viktige nyhetssaker.

Prøv også Åsane Tidendes app.

Selv om vi åpner opp alle nye saker resten av måneden, blir vi veldig glad om du tegner et abonnement på lokalavisen. Vi trenger leserne våre for å fortsatt ha en levende avis hele dagen og i helgene. Tegner du abonnement får du også papirutgaven hjem hver eneste onsdag.

Og ser du oss på facebook, må du gjerne følge oss.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker