Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Fungerende stasjonsjef ved Bergen Nord politidistrikt, Merete Toppe forteller at politiet ønsker tips etter brannen i et bosspann Morvikveien fredag kveld. (Arkivfoto: Thomas Gangstøe)

Søker tips etter brann

Politiet søker tips etter at det begynte å brenne i et bosspann inne i et busskur i Morvikveien fredag kveld. Hendelsen går inn i en lang rekke med branner i bydelen den siste tiden.

Klokken 19.28 fredag fikk politi og brannvesen melding fra en syklist om at det stod åpne flammer ut fra et bosspann i Morvikveien.

Brannvesenet rykket ut og fikk dynket ned bosspannet, og det skal ikke ha vært skader ut over selve bosspannet. Politiet har imidlertid opprettet sak etter brannen, og ønsker tips fra publikum.

– Om noen har sett eller hørt noe, eventuelt har opplysninger som kan være interessant for oss, så ønsker vi at de tar kontakt, sier fungerende stasjonssjef Merete Toppe ved Bergen Nord politidistrikt.

Bakgrunnen for at politiet ønsker å undersøke nærmere hvem som kan stå bak, er trenden som har vært i Åsane med påtente bopsspann, men også søppelhauger, gassflasker og kunstgress.

Ved to anledninger er ansamlinger med ungdommer fra 12-13 årsalderen og oppover oppsøkt av politiet. Etter en brann i Litleåsveien i desember, erkjente noen yngre ungdommer å stå bak.

– Det har vært en utvikling i Åsane, som vi ikke liker. Derfor ønsker vi opplysninger, som kan bringe oss nærmere hvem som står bak, sier Toppe.

Åsanepolitiet tar i mot tips på 55255500.

 

 

 

 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker