Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STJAL: Torsdag klokken 15.30 fikk politiet melding om at en mann som fremsto som beruset, stjal øl på Coop Extra på Nyborg, (Foto: Arkiv, Sandor Dahl)

Beruset mann stjal øl på Coop Extra, satte seg i bilen og kjørte fra stedet

I går ettermiddag rykket politiet ut til Coop Prix på Nyborg da de fikk melding om at en mann som ble oppfattet som beruset, stjal øl og satte seg bak rattet og kjørte fra butikken.

Torsdag klokken 15.30 fikk politiet melding om at en mann som fremsto som beruset, stjal øl på Coop Extra på Nyborg, satte seg i en bil og kjørte fra stedet. Bilen hadde to ulike registreringsnumre montert foran og bak, og butikk-ansatte klarte å fange opp nummeret på det ene skiltet, som viste seg å være stjålet fra en bil i Arna tidligere i uken. 

Bilen kjørte i retning Vågsbotn og videre i retning Arna. Politi-patruljer var ute og lette, men fant verken bil eller mann, og saken er foreløpig uoppklart. 

– Vi har brukt en del tid på denne saken. En ting er at han har stjålet øl og kjører med falske kjennemerker, begge deler er straffbart. At han har fremstått som beruset og i så fall har kjørt bil med promille, er vårt største fokus nå, og det ønsker naturligvis politiet å slå ned på. Dersom noen har sett noe, ønsker vi tips i saken, sier fungerende stasjonssjef på Bergen Nord Politistasjon, Merethe Toppe.

Politiet har sett på videoovervåkningsbildene og kan opplyse at mannen er i 30-40-årene og at han kjørte en mørk Ford Kuga.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker