Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TIL ÅSANE?: Kåre Ingebrigtsen er i alle fall svært lysten på å hente sin tidligere elev til Åsane Arena. (Thomas Gangstøe/Erik Madsen)

Ingebrigtsen om Barmen: – Tror det skal et helt spesielt tilbud til for at han flytter fra Bergen

Men Kristoffer Barmens tidligere trener tror det er mest naturlig at han ender opp i Eliteserien.

I går trente den tidligere Brann-spilleren med Åsane. Barmen spilte ti sesonger på Stadion, før Lars Arne Nilsen hentet ham til Aalesund, hvor de sammen sikret opprykket til Eliteserien forrige sesong.

Nå er 29-åringen kontraktsløs og midtbanesliteren stilte på Åsane Arena i går ettermiddag.

Åsanes sportssjef, Kåre Ingebrigtsen, var Barmens trener i Brann. Han innrømmer at han svært gjerne ser spilleren i oransje drakt denne sesongen, og tror det kan være mulig.

– Kristoffer er i Bergen igjen, og vil spille fotball. Om det er mulig å signere han? Vi får se. Jeg tror det handler mye om hvilke andre tilbud som dukker opp også, sier Ingebrigtsen og utdyper:

– Han er en god spiller med massevis av eliteserieerfaring. Barmen har over 200 kamper på det øverste nivået i Norge. Det er det ikke noen i Åsane som har, så det er helt klart en spiller som ville forsterket oss, sier han.

Men den tidligere Rosenborg-treneren er klar på at 29-åringen definitivt er god nok for Eliteserien.

– Det er nok mest naturlig at han fortsetter på et høyere nivå, men vi får se hva som dukker opp. Han er bergenser, og jeg tror det skal et helt spesielt tilbud til for at han forlater Bergen.

Dermed kan Ingebrigtsen og Røssland håpe at midtbanekrigeren, som fikk sparken i Brann i fjor, faktisk blir Åsane-spiller i 2022.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker