Lokalavis for Åsane og omegn!
  • PÅ TRENING: Kristoffer Barmen var også i dag på treningsfeltet til Åsane: – Kåre ringte og spurte om det ikke var bedre å være her enn å løpe på asfalten rundt i Bergen. 

Barmen utelukker ikke at han blir Åsane-spiller, men håper på Eliteserien: – Jeg har mine beste år foran meg

– Jeg utelukker ikke Åsane, men jeg sikter litt høyere, sier Kristoffer barmen til ÅT.

Kristoffer Barmen (28) dukket opp på Åsane-trening i går. 

– Kristoffer er i Bergen igjen, og vil spille fotball. Om det er mulig å signere han? Vi får se. Jeg tror det handler mye om hvilke andre tilbud som dukker opp også, sa Ingebrigtsen til ÅT tidligere i dag. 

ÅT tok en liten prat med Barmen etter dagens formiddagsøkt på Åsane Arena.

– Kåre ringte meg og spurte hva jeg gjorde på om dagen. Jeg er i Bergen og gjør ikke så mye, og han spurte om det ikke var bedre at jeg kom her enn at jeg løp rundt på asfalt i Bergen. Det er jeg helt enig i, og derfor trener jeg med Åsane nå, sier Barmen til ÅT. 

Sammen med blant andre Kristoffer Nesse Stephensen, Henrik Nyland, som begge er på prøvespill, og nysigneringen Erling Flotve Myklebust, så den tidligere brann-profilen bra ut under dagens treningsøkt.

– Er Åsane en aktuell klubb å spille for i 2022?

– Det vil jeg egentlig ikke si så veldig mye om. Men jeg vil trene og spille på et høyest mulig nivå, det er helt klart. Nå er jeg her, og jeg er heldig som får trene med Åsane, og er glad for å være med. Veldig gøy å komme inn igjen i en spillergruppe,  det begynner å bli lenge siden jeg trente med Aalesund i fjor, og jeg har begynt å kjenne på savnet av å komme på trening med en klubb.

– Det betyr også ltt for meg både fysisk og mentalt, legger han til. 

Kåre Ingebrigtsen sa til ÅT at det mest naturlige er at en spiller som Barmen, med over 200 kamper i Eliteserien bak seg, vil få tilbud fra en større klubb enn Åsane.

Barmen er klar på at han ønsker å spille på et så høyt nivå som mulig: 

– Det haster ikke, men jeg skulle jo helst hatt på plass en klubb nå. Jeg vil jo spille fotball og gjerne komme i gang i den klubben jeg skal være i 2022. Så får vi se hva som skjer og hvordan interessen er.

– Jeg utelukker ikke at jeg blir Åsane-spiller, men per dags dato sikter jeg littt høyere. Jeg er i min beste alder. Jeg føler meg ikke på vei ned, og føler jeg har mine beste år foran meg. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker