Lokalavis for Åsane og omegn!
  • EVAKUERT: Victoria Josefsen Langhelle var en av rundt 80 personer som ble evakuert etter at det oppstod brann i lokalene ved siden av Nr1 Fitness. (Foto: Privat / Sandor Dahl)

Victoria ble evakuert fra treningssenteret da brannen oppstod

Nærmere 80 personer ble evakuert fra Nr1 Fitness etter at det oppstod brann i nabobygget: – Brannalarmen gikk plutselig, sier Victoria Josefsen Langhelle, som også skryter av personalet på treningssenteret.

Det oppstod kraftig brann i Åsane Byggmesterforretning tidligere i kveld. Nr1 Fitness i Hesthaugveien er nærmeste nabo, og rundt 80 personer som var inne på treningssenteret da brannalarmen gikk, måtte evakueres.

– Cirka 80 personer måtte evakueres fra treningssenteret da brannvesenet fryktet røyk i ventilasjonsanlegget i bygget, som følge av brannen i Åsane Bygmesterforretning. Mange av de som trente og var inne på treningsstudioet, ble evakuert til nabobygget, sier politiets innsatsleder på stedet, Rune Vedeler.

Victoria Josefsen Langhelle var en av dem som befant seg inne på treningssenteret da brannen hadde startet på taket i bygningen like ved.

– Jeg tror treningssenteret var fullt med tanke på kapasitetgrensene som er nå med koronarstriksjonene. Brannalarmen gikk sånn plutselig. De ansatte var veldig rolige og sa ikke så mye, så mange av de som var på trening trodde det kun var en ordinær brannøvelse, sier hun til ÅT.

– Alt gikk veldig fint for seg, sier hun videre. 

Alle de evakuerte måtte fort ut av treningssenteret og trodde først det kun var en øvelse. 

– Mange har lagt fra seg jakker, nøkler, sko, mobiler og slikt inne på senteret. Vi fikk oppholde oss i lokalene nedenfor Nr1 Fitness, og det gikk litt over en time før vi ble oppfordret til å dra, om vi hadde mulighet til det. De kommer til å oppdatere oss på Facebook når det er mulig å komme tilbake for å hente ting og biler. Selv måtte jeg ta bussen hjem for å senere komme tilbake å hente bilen, sier hun.

Nr1 Fitnes skriver i kveld dette på sine Facebook-sider:

« Vi vil informere om at alt går bra med vårt kjære treningssenter og medlemmer etter kveldens hendelse med brann i lokalene til Åsane Byggmesterforretning. Vi må holde senteret stengt en liten stund til alt er under kontroll i bygget. Vi håper på å få åpnet i løpet av i morgen formiddag».

Senteret bekrefter i en oppdatert melding om at treningssenteret åpner som vanlig klokken 09.00 i morgen. 

Se video fra brannstedet her:

Flere ambulanser tok oppstilling, som følge av den kraftige brannen.
Flere ambulanser tok oppstilling, som følge av den kraftige brannen.
Brannvesenet undersøker fasaden ved Åsane Byggmesterforretning sine lokaler.
Brannvesenet undersøker fasaden ved Åsane Byggmesterforretning sine lokaler.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker