Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FERDIG: 2021-sesongen var trolig hans beste på Myrdal. Det ble også hans siste. (Foto: Bjørnar Morønning)

Klubblegenden gir seg etter 261 kamper

31-åringen er ferdig i Åsane etter sin beste sesong noen sinne.

Joakim Hammersland har gått gradene i Åsane etter at han kom fra moderklubben Arna-Bjørnar og debuterte under Magnus Johansson. Sist sesong spilte han 24 kamper og scoret ti ganger – trolig han beste sesong på Myrdal. 

Det blir også hans siste etter at han ikke ble enig med klubben om ny kontrakt: 

Spissen fikk tilbud om å bli med videre, men tilbudet var ikke godt nok, og sier dette til klubben: 

– Jeg var ønsket med videre, men verken tilbudet eller prosessen rundt en mulig forlengelse ble slik jeg hadde ønsket. Jeg kunne tenkt med tydeligere signaler på et tidligere tidspunkt. Ting tok tid, og Åsane var ikke tydelig nok på at de virkelig ville ha meg med, forteller han.

Nå vet han ikke hva som skjer videre.

– Jeg har en sivil jobb jeg trives i, så fotballen betyr ikke alt. Men jeg utelukker likevel ikke spill for en annen klubb, sier spissen som for øyeblikket er nummer tre på listen over spillere med flest kamper for Åsane med 261 A-kamper. Så er han nummer tre på målscorertoppen med sine 77 fulltreffere.

Arna-mannen er nummer tre på listen over spillere med flest kamper for Åsane.  Han nummer tre på målscorertoppen med sine 77 fulltreffere.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker