Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KUNSTBILLEDBOK: Lise Levy, som har bodd store deler av livet i Åsane ga like før jul ut kunstbilledboken «Historia om en engel» - et prosjekt som hun startet for 30 år siden sammen med avdøde Wenche Krossøy. Men også datteren Erle Stokke har bidratt sterkt til at boken ble en realitet. – Jeg skulle ønske både min datter og Wenche Krossøy hadde fått leve og se resultatet. De hadde vært stolte, sier Lise Levy. (Foto: Gry Eirin Stokke)

– Jeg glemmer aldri møtet med Wenche

En solfylt dag i 1992 satte en billedkunstner seg tilfeldigvis ned ved siden av en forfatter på bussen fra Salhus til sentrum. Det skulle bli starten på et prosjekt, som så dagens lys først 30 år senere, og nesten 12 år etter den enes bortgang.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker