Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BETALE: Nå kan det hende også elbileiere må betale mer i bommene, får fylkesordfører Jon Askeland (Sp) uttalte tirsdag at det trengs mer penger for å fullføre planlagte veiprosjekt, deriblant Bybanen til Åsane. Det får Norsk Elbilforening til å reagere. – Vi skjønner Askelands frustrasjon, og vi forstår at regnskapet må gå opp. Det å øke takstene for elbiler må isåfall gjøres med nennsomhet, sier Christine Ødegaard, nestleder i Hordaland elbilforening til ÅT. (Foto: Privat)

Norsk Elbilforening reagerer på fylkesordføreren sine uttalelser

Fylkesordfører Jon Askeland (Sp) uttalte tirsdag at det trengs mer penger for å fullføre planlagte veiprosjekt, deriblant Bybanen til Åsane. Det får Norsk Elbilforening til å reagere. – Vi skjønner Askelands frustrasjon, og vi forstår at regnskapet må gå opp. Men å øke takstene for elbiler er helt feil vei å gå.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker