Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FULL UTRYKKING: Det var i morgentimene søndag politiet fikk en dramatisk melding om at en mann hadde tatt seg inn i en bolig og truet flere med en jernstang. Han skal ha kommet med en del verbale, trusler om bruk av skytevåpen. På bakgrunn av dette bevæpnet politiet seg og rykket ut med fire patruljer til stedet. (Arkivfoto)

Full utrykning etter trusler

Det var full utrykning til Breistein i morgentimene i dag. En mann hadde tatt seg inn i en bolig og truet flere med en jernstang. – Mannen ble pågrepet uten dramatikk, opplyser operasjonsleder Tore André Brakstad i Vest politidistrikt til ÅT.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker