Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ÅPNER I APRIL: – Liamyrane er et handelsområde med nærhet til andre butikker og varehus. Vi ser at mange ønsker å få unnagjort handleturen raskt og handle flere ting på samme turen. Det er nok ikke en ulempe for oss at våre lokaler ligger i nærheten av for eksempel Europris, sier butikksjef hos Musti, Sandra Rading.

Musti åpner ny butikk i Åsane

Den 21. april flytter dyrebutikk-kjeden Musti inn i nye lokaler i Åsane. – Mange har skaffet seg kjæledyr gjennom pandemien, og vi har lenge sett at det er et stort behov for fôrutstyr, fôr og servicetjenester i Bergen, sier butikksjef, Sandra Rading.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker