Lokalavis for Åsane og omegn!
  • AMBISJONER: Susanne Fanebust fra Myrdalskogen og Arne Stordal fra Flaktveitrinden er henholdsvis daglig leder og eier av den nystartede bedriften Alrekstad. Duoen satser stort på høykvalitets røykelaks og spennende øl – inspirert av vikingene og Bergen for 1000 år siden. (Foto: Atle Bogen)

Inspirert av Vikingene

– Hovedmålet er å spre matglede gjennom verdens beste røykelaks og et øl som inneholder hardt arbeid, smiler Susanne Fanebust fra Myrdalskogen. Sammen med Gründer og eier Arne Stordal fra Flaktveitrinden vil hun skape produkter inspirert av Vikingene. Merk deg navnet Alrekstad allerede nå.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no