Lokalavis for Åsane og omegn!
  • JUBILANT: Ove Landro fyller 50 år. ÅT gratulerer. (Foto: Privat)

25 år i Åsane Tidende - i dag fyller Ove Landro 50

Ove Landro har jobbet i Åsane Tidende siden 1993, kun avbrutt av en redaktørjobb i en annen avis. I dag fyller den erfarne journalisten 50 år.

Landro utgjorde sammen med Dagfinn Lyngbø de to første journalistene i Åsane Tidende da avisen ble etablert for snart 30 år siden. Mens en ble komiker, har den andre holdt seg i yrket, noe vi her i nordre bydels lokalavis er veldig glade for. Kun avbrutt av redaktørjobb for en annen avis i fem år, har Landro ansatt i Åsane Tidende siden 1993. Det betyr at han nesten har 25 år bak seg i avisen.

Ove Landro er fortsatt dyktigheten selv. Han har en unik penn, og er kanskje den beste historiefortelleren i avisen. At han i tillegg er en oppriktig ærlig og hyggelig person, setter vi andre kolleger utrolig høy pris på. 

Thomas, Erik og Randi

 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker