Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) tok turen til selveste Salhustorget der elever og andre tilskuere hadde samlet seg for å høre hun tale. – Det er veldig kjekt å få være her i dag og se så mange smilende og flott mennesker, sier hun. (Foto: Sandor Dahl)

Barne- og familieministeren besøkte Salhus på selveste 17.mai

Fint vær og mye folk preget Åsane på nasjonaldagen. Barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) tok turen til selveste Salhustorget der elever og andre tilskuere hadde samlet seg for å høre hun tale.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Andre saker