Lokalavis for Åsane og omegn!
  • AKSJON: Vest politidistrikt meldte at det ved 23-tiden var funnet to drivende robåter i området Eidsvåg/Lillevågen. Det ble igangsatt et større søksaksjon men denne er avlsuttet nå med bakgrunn i at politiet ikker har noen indikasjoner, på at noen er i nød. En person er imdelertidig anholdt og mistenkes for tyveri av en av båtene. (Foto: ÅT-tipser)

Funn av drivende båter i Eidsvåg - har igangsatt søk

- Vi er i kontakt med en mann som vi knytter til en av robåtene. Vedkommende er foreløpig anholdt av politiet, og mistenkes for båttyveri av den ene båten, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen til Åsane Tidende lørdag kveld.

Vest politidistrikt melder 23.34 på Twitter at det er funnet to drivende robåter i området Eidsvåg/Lillevågen.

- Uklart om det har vært folk ombord. Politiet er i kontakt med en mann som blir knytt til båten, han er på land, skriver de.

Alle nødetater er på stedet, og det igangsatt søk, opplyser politiet.

Avbryter søket

Operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen opplyser til Åsane Tidende at søket er nå avsluttet fordi at politiet ikke har indikasjoner på at noen er i nød.

Dahl-Michelsen forteller at politiet mottok flere meldinger på hendelsen.

- Vi rykket ut med store ressurser, deriblant luftambulanse, kystvakt, redningsskøyte, brannbåt, politibåt samt ressurser på land, sier han og fortsetter:

- Brannvesenet bisto også med dykkere.

Har anholdt person

- Vi er i kontakt med en mann som vi knytter til en av robåtene. Vedkommende er foreløpig anholdt av politiet, og mistenkes for båttyveri av den ene båten, sier Dahl-Michelsen.

Operasjonslederen forteller at de tror, den andre båten har slitt seg, men ser ikke bort i fra at den anholdte mannen også kan ha noe å gjøre med denne.

- Vi undersøker nå litt i dette, mest sannsynligvis blir det opprette sak på ham for båttyveri.

Har du informasjon i saken eller bilder? Tips ÅT 

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Andre saker