Lokalavis for Åsane og omegn!
  • REAGERER: Statens vegvesen har i lang tid sagt at det uaktuelt å dele planen for Ringvei Øst i Åsane. (Består av to delstrekninger – E39 fra Vågsbotn til Klauvaneset og E16 fra Vågsbotn til Arna, journ.anm) Tross advarsler fra vedtok bystyret i onsdag byrådets innstilling. Dermed blir ingen løsning for den sørlige delen av Ringvei Øst mellom Vågsbotn og Arna vedtatt i denne omgang. Kjell Inge Davik utbyggingssjef Vegvesenet, sier overfor ÅT at de er skuffet over måten Bergen kommune har håndtert saken på. (Foto: Knut Opeide, Statens vegvesen)

Nordhordlandstunnelen vedtatt:

Bystyret sa ja til å dele opp Ringvei øst: – Vi er skuffet, svarer utbyggingssjef

Kjell Inge Davik utbyggingssjef Vegvesenet, sier overfor ÅT at de er skuffet over måten Bergen kommune har håndtert saken på.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker