Lokalavis for Åsane og omegn!
  • UTVIDER: Aktiv365 og Family Sports Club slår seg sammen. De to kjedene vil etter dette ha totalt 60 sentre i Norge med om lag 80.000 medlemmer over hele landet. Aktiv365 og Family styrker med dette posisjonen som en klar nr. 2-aktør i markedet for fullservice treningssentre i Norge. På bilde ser man Family Sports Club Åsane som ligger i Litlåsvegen. (Arkivfoto) 

Treningskjeder slår seg sammen - samler 80.000 medlemmer

Aktiv365 og Family Sports Club slår seg sammen. De to kjedene vil etter dette ha totalt 60 sentre i Norge med om lag 80.000 medlemmer over hele landet. Aktiv365 og Family styrker med dette posisjonen som en klar nr. 2-aktør i markedet for fullservice treningssentre i Norge.

Det skriver Trygve Hagen, administrerende direktør i Family Sports Club i en e-post til ÅT.

– Aktiv365 er en veldrevet og respektert aktør i treningsbransjen i Bergen som vi gleder oss veldig til å få samarbeide med, sier Hagen.

Dirktøren forklarer at samarbeidet etablerer en solid plattform for videre vekst, både gjennom nyåpninger og overtakelse av sentre. Begge kjedene har hatt sterk medlemsvekst i perioden fra august 2021 frem til i dag med en økning av medlemsbasen på om lag 30 %.

Fortsetter som egne merkenavn 

– Kjedene vil bli drevet av de respektive organisasjoner under dagens merkenavn, men arbeidet med å samordne organisasjonene til det beste for våre medlemmer starter nå. Samarbeidets betydning for medlemmene er at de får flere sentre å velge mellom, samtidig som vi vil styrke vårt tilbud for folkehelsen. Dette skal vi gjøre både gjennom større fokus på individuell trening, samt videreutvikling av kjedenes allerede store og varierte gruppetreningstilbud og PT-tilbud, sier Hagen.

Merkedag 

Tor Fredrik Neumann-Berg, konsernleder i Aktiv365 sier i en kommentar at dette er en merkedag for dem.

– Vi ser frem til å kunne bli en enda mer slagkraftig aktør gjennom samarbeidet med Family, sier Neumann-Berg.

ÅT kommer tilbake med mer!

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker