Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BLIR DYRERE: Bergen kommune la torsdag frem kostnadsberegninger for Bybanen til Åsane, tallene viser at bybanen vil koste minst 17 milliarder kroner. Det er fem milliarder mer enn forrige gang kommunen la frem et kostnadsanslag. Byråd Thor Haakon Bakke er klar på at estimatet ikke er endelig. (Arkivbilde)

Kostnadssprekk for bybanen: Byggingen til Åsane blir flere milliarder dyrere

Bergen kommune la torsdag frem kostnadsberegninger for Bybanen til Åsane, tallene viser at bybanen vil koste minst 17 milliarder kroner. Det er fem milliarder mer enn forrige gang kommunen la frem et kostnadsanslag.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Bjørnar Morønning

bjørnar@aasanetidende.no

Andre saker