Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TILBAKE: Norway cup er tilbake og flere Åsane-lag er som vanlig representert i det som garantert blir en folkefest på Ekebergsletta. (Foto: Jan Ove Årsæther, arkiv 2018)

Norway cup i ÅT: Vi vil høre fra ditt lag

For første gang siden 2019 blir det endelig Norway cup igjen. Bydelen vår stiller som vanlig sterkt, men vi trenger litt hjelp av dere.

ÅT har fulgt Norway cup tett i årene før pandemien – riktignok fra Bergen.

Det ønsker vi å gjøre også i 2022. Etter noen år med pandemi er en av verdens største fotballturneringer endelig tilbake for full maskin på Ekebergsletta, og turneringen feirer samtidig 50 år. Arrangøren lover fotballfest i hovedstaden: 

– I 2022 blir det fotballfest, og vi skal sammen finne tilbake til idrettsgleden og fellesskapet. Neste år har vi arrangert turnering på Ekebergsletta i 50 år. Vi har store ambisjoner for jubileumsturneringen, og vi skal igjen skape gode opplevelser og minner for livet.

Siden vi er en liten redaksjon med begrensede ressurser, håper vi dere vil sende oss bilder og litt tekst fra noen av kampene laget ditt spiller i Oslo. Eller kanskje noen tar et blinkskudd av stemningen før eller etter kamp?

Det vi trenger om vi skal publisere bilder og tekst:

Bildet bør være tatt i breddeformat, og helst ikke lavere oppløsning enn 1MB. Skriv også gjerne noen linjer om hva som skjer på bildet, enten det er fra en kamp, på skolen dere overnatter eller en hvilken som helst sosial sammenheng. Husk også å skrive hvem som har tatt bildet. Du kan også sende videoklipp til oss. 

Du kan sende til bjørnar@aasanetidende.no eller erik@aasanetidende.no 

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Her finner du årets puljeoppsett: 

Relaterte saker