Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ØKENDE TREND: ÅT skrevet mange saker som omhandler kjøring i påvirket tilstand denne våren. Seinest tirsdag ble en ruskjører stanset på Haukås. Merethe Toppe, seksjonsleder for seksjon forebyggende, patrulje og etterforskning ved Bergen nord politistasjon kaller utviklingen bekymringsverdig. Hun for støtte av fungerende distriktsleder i Utrykningspolitiet Vest, Frode Leif Thraning (t.h) i bilde.

Flere tatt for kjøring i påvirket tilstand den siste tiden – lokalpolitiet og UP frykter utviklingen

Det har vært flere tilfeller av ruspåvirket kjøring denne våren. – Det er bekymringsverdig, og dette er kun de vi har klart å fange opp, sier Merethe Toppe hos Åsane-politiet til ÅT. Hun for støtte av fungerende distriktsleder i Utrykningspolitiet Vest, Frode Leif Thraning.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker