Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MAT: Gjennom samarbeidet med Too Good To Go har Coop-butikkene og åsabuen reddet rundt 1800 poser med overskuddsmat gjennom appen «Too Good To Go» bare hittil i år. Coop Extra Nyborg har alene stått for 450 poser. – Vi startet med dette tilbudet i januar i år, og tilbudet har vært populært siden dag en. Det føles godt å vite at varene blir solgt og spist, sier butikksjef Vegard Halseth til ÅT.

Åsabuene har reddet 1800 måltider som ellers ville gått i søppelet

Forundringspakker fra selskapet Too Good To Go, metter flere og flere mager i Åsane. Gjennom samarbeidet med appen har Coop-butikkene og åsabuen reddet hittil i år cirka 1800 måltider. Coop Extra Nyborg har ene og alene stått for 450 poser med overskuddsmat.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker