Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ENDA EN TATT: Natt til onsdag stanset UP nok en ruskjører i Åsane-området. – Vi liker ikke trenden, og både våre patruljer og UP har ekstra fokus på dette når vi er ute og patruljerer, sier seksjonsleder for seksjon forebyggende, patrulje og etterforskning Merethe Toppe ved Bergen nord politistasjon til ÅT. (Arkivbilde: Thomas Gangstøe)

Nok en ruskjører tatt i natt: – Vi liker ikke trenden

– Vi liker ikke trenden, og både våre patruljer og UP har ekstra fokus på dette når vi er ute og patruljerer, sier seksjonsleder for seksjon forebyggende, patrulje og etterforskning Merethe Toppe ved Bergen nord politistasjon til ÅT.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker