Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SHOW: Salhusværing Stian Blipp skal få folk til å le – på engelsk når den populære humorfestival, The Fringe i Edinburgh går av stabelen neste måned. (Arkivfoto: TV2)

Salhusværing klar for populær humorfestival

– Jeg er nesten alltid nervøs for show, men kanskje enda mer nå så klart, sier salhusværing Stian Blipp til BT om sceneshowet som går av stabelen i Edinburgh neste måned.

24.–27 august gjester flere av Skandinavias mest kjente komikere verdens mest populære humorfestival, The Fringe i Edinburgh. Og på scenen står blant annet Stian Blipp fra Salhus.

Det skriver BT.

Komikeren og den tidligere talk-show-verten for programmet «Senkveld», forteller til avisen at det blir gøy å spille for et publikum som ikke aner hvem han er.

– Man får litt andre strenger å spille på når man kommer inn uten forventning. Jeg er nesten alltid nervøs for show, men kanskje enda mer nå så klart. Jeg kan i hvert fall love at energien alltid er der på scenen. Om det er norsk, engelsk eller swahil.

Nytt samarbeid og solo-show

I mai ble det kjent at Stian Blipp skulle inngå et samarbeid med Amazons strømmetjeneste Prime Video.

Da uttalte salhusværingen at han skulle lage innhold med Prime Video, og jobbe tett på merkevaren på andre prosjekt. Nøyaktig hva han skal gjøre, har derimot ikke blitt offentliggjort ennå.

Til BT sier Blipp at han lager et program som vi får se før advent starter, men mer enn det røper han ikke.

Han bekrefter samtidig overfor avisen at showet «Cirque du Blipp», som har gått på Forum Scene det siste året. Kommer til Bergen til høsten.

Salhusværingen sa til ÅT, når showet ble et faktum:

– Livet er kort og hjerte brant sterkt for å endelig få gjort showet jeg har i meg, og når jeg i tillegg fikk mulighet til å starte i Bergen, måtte jeg bare ta muligheten.

Av

Sandor Dahl

sandor@aasanetidende.no

Relaterte saker