Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORELDRE MÅ PÅ BANEN: Åpen Hall i Åsane Arena er et tilbud til uorganisert ungdom. – Vi gjør dette for å fange opp dem som bare går rundt i gatene og kjeder seg. Men flere foreldre må på banen. Vi klarer ikke dette alene, sier Alexander Due. 

Natteravnene i Åsane:

– Vi klarer ikke dette alene, flere foreldre må stille opp

– De nettene jeg har sittet lengst på terminalen er gjerne om høsten og vinteren når det sitter ensomme ungdommer der som ikke har lyst til å gå hjem, sier leder for Natteravnene i Åsane, Alexander Due. Nå får han ros av politiet, Utekontakten og SLT for prosjektet i Åsane Arena som skal gi et tilbud til uorganisert ungdom. Men foreldre må på banen. – Vi klarer ikke dette alene, sier Due.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker