Lokalavis for Åsane og omegn!
  • OPPBRAGT: – 2022 er allerede det beste året noen gang med tanke på antall besøkende og omsetning, men likevel ender opp som det dårligste året økonomisk, og det sier ikke så lite om betydningen som strømprisen har. Jeg blir mildt sagt oppbragt, sier daglig leder ved Bergen Camping Park på Nordre Brurås, Hans Jørgen Tuft.

– Strømregningen er verre for oss enn pandemien

– Økonomisk er strømregningen verre for oss enn pandemien. Den har tredoblet seg, og dette er dramatisk for oss, sier daglig leder ved Bergen Camping Park på Nordre Brurås, Hans Jørgen Tuft. Til tross for rekordomsetning denne sommeren, styrer campingen mot underskudd.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker