Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR TIL KAMP: Nina Vestbøstad (t.v) og Alise Evensen er gjester i dagens Åsanepodden, to dager før Øvrevoll Hosle kommer til Åsane Arena. (Foto: Erik Madsen og Bjørnar Morønning)

Åsanepodden:

Åsanepodden: Drømmer om folkefest på søndag

Brann og Rosenborg ordnet over 10.000 tilskuere denne sesongen. Åsane-damene vil ikke være i nærheten av det tallet, men disse profilene drømmer om publikumsrekord når «årets viktigste kamp» sparkes i gang søndag.

I dagens spesialutgave av Åsanepodden har vi med oss Åsanes midtbanemotor og stording Nina Vestbøstad og kaptein Alise Evensen. Begge har vært nøkkelspillere under Fjeldstads ledelse, hvor Åsane har etablert seg i toppen av 1. divisjon. 

De snakker om alt fra fremtidige ambisjoner om Toppserien med Åsane, trenerens betydning og drømmen om mange tilskuere når serieleder Øvrevoll Hosle kommer til Åsane Arena på søndag.

Tre poeng skiller de to lagene med TIL 2020 hakk i hjel. Sesongavslutningen blir dramatisk og Åsane bør vinne de resterende tre kampene for å havne innenfor topp 2 og sikre sluttspillplassen de ønsker. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker