Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LAVTERSKEL: Åsanehallen kan bli arena for et svært etterlengtet Fysak-tilbud. Det er et lavterskeltilbud hvor alle som vil, kan gå inn døren og bare være der uten at det går ut over familiebudsjettet. Til og med uten å måtte booke tid på forhånd. Slik tilbud er særdeles viktig i en så stor bydel som Åsane. (Arkivfoto)

Se til C-tomten

Fysak er et lavterskeltilbud hvor alle som vil kan gå inn døren og bare være der uten at det går ut over familiebudsjettet. Til og med uten å måtte booke tid på forhånd. Slik tilbud er særdeles viktig i en så stor bydel som Åsane.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker