Lokalavis for Åsane og omegn!
  • UTVIDER: Interessen for å drive med teater er stor blant barn og ungdom. Nå utvider Bergen Musikkteater tilbudet. Her fra forestillingen Legally Blonde i juni.

Rekordstor interessere for musikkteater, nå starter de med teatersport

– Jeg tror ikke jeg noen gang har gjort teatersport uten å tenke, i det minuttet du skal gå på scenen: Jeg angrer, jeg vil ikke. Men når du er ferdig, tenker du: Dette gikk alt for fort, jeg vil spille mer, sier instruktør i Bergen Musikkteater Kate Elin Samuelsen. Nå vil musikkteateret ha deg med på nysatsingen i Åsane Kulturhus.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Andre saker