Lokalavis for Åsane og omegn!
  • INSPIRASJON: Jeg finner ofte inspirasjon i møter med barn og dyr, uskyldige og forsvarsløse vesener som er prisgitt oss, sier kunstner Kari Lena Flåten fra Sogndal. På lørdag åpner hun utstilling i Åsane kunstgalleri. (Foto: Privat)
     

Tar med seg 700 kilo kunst til Åsane

Bronseskulpturene til Kari Lena Flåten fra Sogndal står i hus og hager flere steder i Norden, Italia, Spania og Østerrike, og Både Christian Ringnes og Prinsesse Ingrid Alexandra er eiere av kunsten til den tidligere barnevernspedagogen. Men i Bergen har hun aldri stilt ut.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no