Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MANGE: En undersøkelse InFact har gjort for Åsane Tidende i bydelen, viser at 22 prosent oppgir at de en eller flere ganger har brukt håndholdt mobil under kjøring. 1200 personer ble spurt i undersøkelsen. (Akrivfoto: Åsane Tidende)

Vi snakker og taster mens vi kjører:

UP: – Problemet er at mange tror de har kontroll

22 prosent har en eller flere ganger brukt håndholdt mobil under kjøring, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Åsane Tidende i bydelen vår. – Høye tall, sier UP-sjef Terje Oksnes. UPs egne tall, er imidlertid langt lavere.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker