Lokalavis for Åsane og omegn!
  • En bilfører fikk 7450 kroner i bot etter å ha brukt håndholdt mobil under kjøring i Steinestøveien. (Illustrasjonsfoto)

Fikk 7450 i bot og tre prikker på førerkortet

En mannlig fører fikk en kraftig smekk på pengepungen etter en kontroll i Steinestøveien mandag formiddag.

UP hadde nemlig kontroll hvor fokus var bilbelte og bruk av håndholdt mobil. En undersøkelse gjort av InFact for Åsane Tidende viser at 22 prosent oppgir å ha brukt håndholdt mobil under kjøring en eller flere ganger.

Under kontrollen, som varte i en knapp time, ble kun én person tatt for å bruke håndholdt mobil under kjøring. Vedkommende fikk 7450 kroner i bot. Han fikk også tre prikker på førerkortet (ved åtte prikker mistet man midlertidig retten til å kjøre bil)

Ingen ble tatt for å kjøre uten bilbelte.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker