Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ÅSANE-FONDET– Det er synd hvis økonomi skal hindre et barn eller en ungdom i å delta på aktiviteter. Da kan en søknad om støtte gi mulighet til å være med, med samme utstyr som lagkameratene, sier Gorm Natlandsmyr i Åsane Fotball, som nå lanserer Åsane-fondet.  

Åsane-fondet skal forhindre utenforskap

Åsane Fotball har etablert Åsane-fondet. – Dette gjør vi blant annet for å forhindre utenforskap, og at noen utelukkes fra å delta i barn og unges aktiviteter grunnet økonomiske begrensninger, sier daglig leder i Åsane Fotball, Gorm Natlandsmyr.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Andre saker