Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HELT FREMST: Ole Antonio Bergtun Spjeld, Sebastian Eide og Elin Bergtun dro fra Sotra og stilte seg fremst i køen ved Vestlandshallen nesten to timer før innslippet. – Vi skal stå fremst på konserten. Der får vi best utsikt og der får vi den beste opplevelsen, samstemmer de tre. 

Først i køen for 50 Cent

– Vi skal stå fremst, sier Elin Bergtun, som har lokket med seg sønnen og hans kamerat, og kjørt fra Sotra for å stille seg først i køen knappe to timer før innslipp på 50 Cent-konsert i Vestlandshallen.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Relaterte saker