Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LYDEN AV FRIHET: – Lyden av «She loves you» var lyden av frihet. Min mor har fortalt meg at jeg hoppet rundt som en liten kalv som skulle ut på vårbeite, forteller Bård Ose. Nå er han klar med boken «The Beatles - låt for låt». Den gis ut 5. oktober, på 60-årsdagen til «Love Me Do», og det blir også en lansering på Beatlesfestivalen til helgen.  

– Musikken til Beatles vil følge meg til jeg dør

I dag lanserer Bård Ose boken «Beatles låt for låt». På dagen 60 år etter at Liverpool-bandet ga ut sin aller første single, «Love Me Do», 5. oktober 1962. Åsabuen tar også med seg boken på Beatlesfestivalen i Bergen denne helgen.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no