Lokalavis for Åsane og omegn!
  • INNSPURT: Siste øving for Nyborg Brass før 50-årsjubileumskonserten i Åsane kulturhus søndag 30. oktober. (Foto: Merete Teigland Mellingen/Nyborg Brass)

Nyborg Brass feirer 50 år med jubileumskonsert!

Åpent 50-årslag for korpset med utspring fra Kyrkjekrinsen skolemusikklag.

Sammen med nabokorpset Salhus/Hordvik musikklag, lover Nyborg Brass en underholdende feiring på søndag. I 1972 ble korpset dannet ut fra Kyrkjekrinsen skolemusikklag, og mange av medlemmene som var med på oppstarten er fortsatt med, opplyser nestleder i Nyborg Brass Merete Teigland Mellingen. De øver fortsatt på Kyrkjekrinsen skole på tirsdagskveldene:

– Vi har et knakende kjekt miljø og ønsker oss flere musikanter. Vi har noen faste spilleoppdrag i året. Konkurranser er ikke noe for oss, men ellers takker som oftest ja om invitasjonen til andre arr skulle komme, forteller Mellingen til Åsane Tidende.

Jubileumskonserten spilles i Storsalen på Åsane kulturhus, søndag 30. oktober kl. 17:00. Inngang er gratis!

Av

Bjørnar Morønning

bjornar@aasanetidende.no

Relaterte saker