Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Politi og ambulanse har rykket ut til Morvik etter at kvinne ble påkjørt av bil. (Foto: Erik Madsen)

Kvinne påkjørt i Morvik

Kvinnen skal være våken og bevisst.

Klokken 09.27 meldte nøedetatene om en trafikkulykke i Slettevikveien i Morvik. En kvinnen ble påkjørt av en bil.

Skadeomfanger er ukjent. Politi og ambulanse har rykket ut.

– Det har vært en påkjørsel av en person like i krysset, før du kjører ned til Rema 1000. Det er en eldre dame som har blitt påkjørt. Hun ble først tatt hånd om av helsepersonell på legekontoret her først, så kom det to ambulanser og hun ble fraktet videre til Haukeland sykehus, forklarer, Lars Kristian Reknes, fungerende innsatsleder hos politiet.

ULYKKE: Hun ble først tatt hånd om av helsepersonell på legekontoret her først, så kom det to ambulanser og hun ble fraktet videre til Haukeland, forklarer, Lars Kristian Reknes, innsatsleder hos politiet.
ULYKKE: Hun ble først tatt hånd om av helsepersonell på legekontoret her først, så kom det to ambulanser og hun ble fraktet videre til Haukeland, forklarer, Lars Kristian Reknes, innsatsleder hos politiet.

– Skadesituasjonen er uavklart 

Kvinnen er våken og bevisst, melder han.

– Det var litt blod, men hun var beviist, bekrefter Reknes.

– Vi avhører fører, så ser vi hva det blir til. Det er ingen direkte vitner, men vi har fått noen bilder av hvordan det så ut her før vi kom. Vi har pratet med føer, og det blir beslag i førerkort. Det er ikke mistanke om rus og det blir opprettet sak. 

Bilen som skal ha kjørt på kvinnen er fortsatt på stedet.

ÅT snakket også med naboer i området. De ønsket ikke å ha navnet sitt på trykk i avisen, men opplyste at de ikke er overrasket over at det skjedde en ulykke i krysset i Slettevikveien:

– Det er farlig her, og det er mye tungtransport opp og ned en vei som er fryktelig smal. Noe må gjøres, sier en av naboene like etter ulykken. 

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker