Lokalavis for Åsane og omegn!
  • JULEGRANTENNING: 18.30 var det omsider klart for julegrantenning på plassen mellom Åsane kulturhus og Åsane kirke. Folk trosset været, krøp sammen i de store jakkene sine, og ønsket julen velkommen!  

Tusen trosset været og sang julen inn i Åsane

Julemarked, julegrantenning og åpning av julestallen ved Åsane kirke; bare været prøvde å sette en stopper for julens inntog i Åsane bydel denne første søndagen i advent. Det var folksomt både i Åsane kirke og på Julemarked inne i Åsane kulturhus, og nærmere tusen mennesker tilsammen har deltatt på de ulike arrangementene.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

ove.landro@aasanetidende.no

Andre saker